Un gran Pablo Aguarón i Ramón Gascón fan guanyar el Patí Hoquei a Raspeig

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, nou líder provisional de Primera Divisió

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat aconsegueix el primer triomf a domicili (3-4) a la pista del Raspeig alacantí. Els santcugatencs, després de quatre jornades, sumen tres victòries i una sola desfeta ocupant la tercera posició de la Primera Divisió.

Partit d'infart entre el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Raspeig alacantí en un matx dominat pels santcugatencs des del primcipi, però que s'ha complicat a les acaballes del partit. El primer temps ha tingut com a protagonista el gol de Pablo Aguarón que posava en avantatge els visitants. A la represa més joc i bones ocasions dels vermell-i-negres que han marcat dos gols de manera consecutiva obra d'Aguarón que marcava el seu segon hat trick. Amb el (0-3) el matx quedava sentenciat, però els locals han empatat el partit en cinc minuts. Els vermell-i-negres han reaccionat de manera fulgurant i Roger Riba marcava el (3-4) a falta de cinc minuts per al final. A les acaballes, el porter Ramon Gascón ha fet una gran aturada impedint l'empat alacantí. L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Jordi Raga, es mostra content per la reacció de l'equip en els darrers minuts de partit.

Jordi Raga

Cal destacar la reacció de l'equip en el tram final del matx.

Els vermell-i-negres juguen dissabte de la setmana vinent al pav 2 de la rambla del Celler davnt l'Areces, rival de la part baixa de la taula.