El Junior femení empata amb un Club de Campo que ha anat de menys a més

El Junior femení empata (1-1) amb el Club de Campo a la novena jornada de Divisió d'Honor. Tot i avançar-se a la segona part mitjançant Anna Gil, les exclusions d'Andrea Puig, Nicki Mollison i Andrea Feu han fet que el conjunt madrileny empatés. Amb aquest empat, el Junior continua invicte i segon classificat.

Empat que deixa el Junior amb la sensació d'haver deixat escapar la victòria davant el Club de Campo. I és que les santcugatenques han sortit molt ficades en el partit i han fet un primer temps molt seriós en què les visitants han arribat tímidament a la porteria de Carolina Caputo. Les blau-i-negres, mitjançant dos penals còrner, han tingut les millors oportunitats en el primer temps que ha acabat amb el resultat inicial.

A la represa la dinàmica del partit ha canviat i el Junior ha sortit amb la intenció d'avançar-se en el marcador i a punt ha estat de fer-ho gràcies a una jugada de Maria Romagosa. Als 12 minuts de joc, Anna Gil ha aconseguit anotar el primer gol del partit. A partir d'aquí les decisions arbitrals han estat claus per al desenvolupament del partit. I és que Andrea Puig, Nicki Mollison i Andrea Feu han estat excloses. El jugar amb 10 jugadores ha fet que les blau-i-negres es tanquessin i el Club de Campo ha començat arribar a l'àrea santcugatenca amb perill. Al minut 21, després d'un penal còrner, la visitant Amparo Gil ha aconseguit empatar el matx. Ja a les acaballes, tots dos equips han disposat d'ocasions per endur-se el partit. Primer el Junior amb una contra d'Andrea Feu i després el Club de Campo amb un penal còrner. L'entrenador del Junior femení, Joan Vidal, comenta les dificultats per aconseguir aquest empat.

Joan Vidal

Ens ha costat al principi. No ens han generat perill. Arrel del gol estàvem bé i ens ha matat estar 12 minuts amb 10. És complicat.

Amb aquest punt, les santcugatenques són segones amb 15 punts, a un del líder, la Reial Societat. La propera jornada el Junior femení rep la visita del Cajacantabria Sardinero que ocupa la novena posició.