Pablo Aguarón és el màxim golejador de Primera Divisió amb nou gols


Temes relacionats

Un gran Pablo Aguarón i Ramón Gascón fan guanyar el Patí Hoquei a Raspeig (17/nov/12)


  • Comparteix:

Pablo Aguarón (dreta) és el màxim golejador de la Primera Divisió d'hoquei patins

Pablo Aguarón (dreta) és el màxim golejador de la Primera Divisió d'hoquei patins

El jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat Pablo Aguarón és, amb nou gols, el màxim golejador de la Primera Divisió després de quatre jornades de competició. Aguarón ha marcat el 60 % dels gols de l'equip que ara mateix és tercer a un punt del líder, el Cerceda, i en plaça d'ascens a OK Lliga. El santcugatenc ha destacat que el més important no són els gols que marqui sinó mantenir la bona dinàmica de resultats.

L'aportació dels nous fitxatges al Patí Hoquei Club Sant Cugat està sent molt destacable en forma de gols. Pablo Aguarón, Brandon Carrara i Roger Riba han marcat 11 dels 15 gols de l'equip convertint-se en peces claus en aquest inici de temporada. En aquest aspecte destaca Pablo Aguarón amb nou gols, sis d'ells aconseguits les dues darreres jornades. Tot i ser el màxim golejador de Primera Divisió, Aguarón té clar que el més important és que l'equip continuï a la part alta i no els seus gols.

Pablo Aguarón

El més destacat és que l'equip continuï lluitant pels seus objectius i no els gols que pugui marcar.


Aguarón encapçala la taula de golejadors amb nou, seguit d'Alberto Gómez de l'Oviedo i de Jaume Arche del Raspeig amb set. El santcugatenc espera seguir ampliant el seu registre aquest dissabte davant l'Areces.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.