El Patí Hoquei femení goleja el Bigues i Riells B en un matx de color visitant


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) femení guanya (1-7) davant el Bigues i Riells B a la sisena jornada de Nacional Catalana. Les noies de Robert Rué segueixen líders i sense conèixer la derrota a la competició.

El PHCSC femení segueix la tònica que ha mantingut des de l'inici de la competició i guanya el seu rival amb una diferència de sis gols. A la primera meitat les santcugatenques no han mostrat el seu millor joc i han jugat amb poca intensitat, tot i que han obert la llauna i, més tard, han marcat el 0-2. El Bigues, després d'un contraatac, ha marcat el seu primer gol abans d'acabar el primer temps.

A la represa el PHCSC ha mostrat un nivell superior al de les seves rivals i ha començat a distanciar-se'n al marcador. Les noies de Robert Rué han marcat fins a cinc gols a la segona meitat, signant així el definitiu 1-7. Les golejadores santcugatenques han estat Maria Rosa Tamburini marcant una maneta de gols, Blanca Soldevilla i Elisenda Gassó de penal.

El tècnic del PHCSC, Robert Rué, creu que aquesta victòria és molt important per la implicació de les jugadores.

Robert Rué

Ha estat una victòria important perquè som invictes. Al final hem pogut fer els gols que volíem fer.


El PHCSC signa la sisena victòria en sis partits. El proper matx que disputen les santcugatenques serà d'aquí a 15 dies a la pista de l'Arenys de Munt.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.