El Patí Hoquei Club Sant Cugat derrota l'Areces amb un Pablo Aguarón estelar

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí guanya (5-2) l'Areces asturià en la 5a jornada de la Primera Divisió Nacional i segueix en llocs d'ascens a OK Lliga. Pablo Aguarón, amb quatre dianes i una actuació estelar, ha estat clau en el triomf santcugatenc.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (5-2) l'Areces en un partit marcat per una primera part amb molts gols i una magnífica actuació de Pablo Aguarón. Quan no havien passat ni 30 segons de l'inici del partit, l'àrbitre ha assenyalat penal a l'àrea santcugatenca i els astuarians s'han situat per davant en el marcador mitjançant Pedro. L'alegria visitant ha durat ben poc, perquè Pablo Aguarón ha fet l'igualada només servir de centre amb un excel·lent xut. El partit vivia uns minuts de bogeria i l'Areces s'ha tornat a avançar amb un gol de Borja. Amb el marcador en contra, els santcugatencs s'han fet amb el control total del partit i han iniciat un monòleg d'atac que Roger Riba ha materiaitzat amb l'empat a dos a l'equador de la primera part. Aguarón ha tornat a marcar després d'una gran assistència de Roger Riba i ha posat per davant definitivament als santcugatencs. A les acaballes dels primers 25 minuts, l'heroi de la nit, Pablo Aguarón, ha tornat a deixar una nova espurna de qualitat i ha fet el quart gol vermell-i-negre.

A la represa, els santcugatencs han sabut donar un altre ritme al partit i han dominat des del principi fins al final de la segona part. Pablo Soler podria haver augmentat diferències després d'un penal, però no ha sabut transformar-lo. Qui si ha sabut materialitzar una falta directa ha estat Pablo Aguarón que ha posat el definitiu 5-2. El resultat final podria haver canviat si Borja Jiménez hagués transformat una nova falta directa o si Ramon Gascón no hagués aturat dos cops francs asturians. El tècnic santcugatenc, Jordi Raga, valora l'actitud de la seva plantilla.

Jordi Raga

Hem estat molt seriosos. No els hem deixat cap oportunitat. Hem tingut dificultats a l'inici, però ens hem acabat imposant perquè erem superiors.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat se situa una setmana més en els llocs d'ascens a l'OK lliga i la setmana vinent visita la difícil pista de l'Alcobendas madrileny.