El Patí Hoquei busca a Madrid el lideratge en solitari de la Primera Divisió


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat buscarà la cinquena victòria a Alcobendas

El Patí Hoquei Club Sant Cugat buscarà la cinquena victòria a Alcobendas

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita la pista de l'Alcobendas, quart classificat de la Primera Divisió Nacional, en busca de la primera posició en solitari de la lliga. Una victòria santcugatenca combinada amb un mal resultat del Mataró donaria el lideratge en solitari als vermell-i-negres. El partit entre madrilenys i santcugatencs es jugarà aquest dissabte al pavelló municipal José Caballero a les set de la tarda.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat juga contra l'Alcobendas en un dels desplaçaments més difícils de la temporada a Primera Divisió Nacional. L'equip madrileny suma quatre punts de sis possibles com a local i només s'ha deixat punts a la seva pista amb el Vilafranca, únic rival que ha estat capaç de guanyar el Patí Hoquei. El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, creu que l'Alcobendas és un dels equips que estarà a la part alta de la classificació.

Jordi Raga

És un equip fort dels que crec que estarà a la part alta a final de temporada. Van perdre a Mataró i van empatar amb el Vilafranca, però a casa són forts.


Un dels factors a tenir en compte de l'equip madrileny és un dels seus golejadors, Carlos Cortijo. El madrileny ha marcat 9 gols i és a només 3 dianes de Pablo Aguarón, el pitxitxi santcugatenc de la categoria. Precisament el germà gran de Pablo Aguarón, Marco, encara no s'ha recuperat de la seva lesió al turmell i Raga encara no podrà comptar amb ell. El partit entre madrilenys i santcugatencs es jugarà quest dissabte al pavelló municipal José Caballero a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.