Al Junior femení li toca tornar a sumar de dos en dos


  • Comparteix:

Imatge del partit de la setmana passada entre Junior i Polo

Imatge del partit de la setmana passada entre Junior i Polo

El Junior femení espera trencar la ratxa de dos partits consecutius sense guanyar en la visita de l'Atlètic Terrassa a l'estadi Lluís Serrahima aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia en el partit corresponent a la 13a jornada de Divisió d'Honor. Les blau-i-negres van perdre de golejada fa dues setmanes i en la jornada anterior van sumar un punt a l'empatar a zero al camp del Polo. El conjunt santcugatenc és tercer i espera superar les terrassenques per seguir a la part alta de la classificació.

El Junior femení segueix en una bona tercera posició fruit de la gran primera volta a la màxima categoria estatal, però en els dos últims partits han vist trencada la bona dinàmica. En l'últim partit de la part primera volta van encaixar una dolorosa derrota al camp de la Reial Societat quan es jugaven el lideratge de la categoria. La setmana passada, les blau-i-negres estrenaven la segona volta al camp del Junior i tot i el gran partit i les nombroses ocasions no van aconseguir perforar la porteria barcelonina i van sumar només un punt. El rival d'aquesta jornada és l'Atlètic Terrassa, sisè classificat, una bona oportunitat per a les noies santcugatenques de tornar a sumar dos punts que les permeti lluitar per recuperar la part més alta de la classificació. El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca que el conjunt terrassenc és molt jove i que tenen un bon nivell tot i estar per sota seu a la classificació.

Joan Vidal

Potser és un dels equips que més m'ha agradat. Tot i la joventut tenen molt criteri i saben jugar bé. Si estem concentrats l'hem de treure endavant.


El matx entre santcugatenques i terrasenques es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.