El femení del Patí Hoquei venç còmodament el Palau de Plegamans B

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya (3-0) contra el Palau de Plegamans B a la 12a jornada de Nacional Catalana. Els gols de Blanca Soldevila, Anna Espriu i Elisenda Gassó i la bona actuació de Mercè Ribes sota pals han donat la victòria a les vermell-i-negres que finalitzen la primera volta líders amb 11 victòries i una derrota.

Que el Palau de Plegamans B hagi acabat sense marcar cap gol ha estat sobretot mèrit de la portera santcugatenca, Mercè Ribes, que ha tingut una actuació molt destacada sobretot en el primer temps. En els primers minuts les visitants han dominat més, però no han estat encertades cara porteria i ha estat Blanca Soldevila la que ha fet el primer. Seguidament Anna Espriu ha fet el segon per arribar al descans amb dos gols d'avantatge.

En el segon temps el domini ha estat santcugatenc i les jugadores de Robert Rué han adormit el matx tenint la situació sota control. Ha estat Elisenda Gassó la que ha fet el tercer i definitiu gol per a les vermell-i-negres que sumen així l'onzena victòria de la temporada. El seu tècnic, Robert Rué, creu que les seves jugadores han fet un partit molt seriós.

Robert Rué

Hem estat molt serioses tot el partit. En el primer temps han estat molt ben col·locades i ens ha costat, però hem estat molt bé.

El següent partit per a les santcugatenques serà d'aquí a tres setmanes contra el Club Hoquei Mataró.