El Junior femení apallissa l'Atlético San Vicente i passa a la ronda final


  • Comparteix:

Les santcugatenque han fet una bona primera fase

Les santcugatenque han fet una bona primera fase

El Junior femení d'hoquei sala goleja l'Atlético San Vicente (0-13) a la fase sector de l'estatal i es classifica per a la fase final del Campionat d'Espanya. Les noies de Joan Vidal, campiones de Catalunya, s'han desfet sense problemes de les valencianes i es classifiquen per a la fase final amb un balanç de tres victòries i una derrota, acabant en segona posició per darrere de l'Atlètic Terrassa. Paz Codina i Andrea Feu han estat les màximes golejadores amb tres gols per cap.

El Junior femení ha signat una victòria i una derrota a la segona jornada de la fase sector de l'estatal. Al primer partit davant l'Atlètic Terrassa les santcugatenques han perdut (2-1) i, malgrat que han tingut diverses ocasions de gol per remuntar el partit, no han sabut superar un dels rivals més durs de la fase prèvia a la final del Campionat d'Espanya.
Al segon enfrontament davant el San Vicente les blau-i-negres han tingut via lliure per culminar la majoria d'oportunitats a l'àrea contrària. Quatre minuts després de començar el parit Cristina Guinea ha avançat l'equip després de rebre una assistència de Paz Codina. Després d'aquesta jugada el Junior ha marcat cinc gols seguits arran d'un penal córner que Jennifer Plass, Andrea Puig, Cesca Català, Anna Riba i Paz Codina, en aquest ordre, s'han encarregat de culminar. Català ha tornat a aparèixer i ha marcat la setena diana de l'equip després d'una jugada d'equip. Codina ha marcat dos gols seguits després de dos nous penals córner a favor. Al minut 10 Riba ha recuperat la bola després d'un contraatac del San Vicente i ha superat la defensa i la portera, marcant així el 10è gol del partit. Andrea Feu ha posat la cirereta del pastís fent tres gols seguits, un de penal córner i els altres dos de jugada en equip.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, afirma que l'objectiu era classificar-se i que són conscients que s'han de fer les coses bé per guanyar.

Joan Vidal

L'objectiu era classificar-se i ho hem aconseguit. Hem tingut dos partits molt assequibles i dos més complicats, que ens han de servir per ser conscients que hem de fer les coses bé per guanyar.


L'Atlètic Terrassa ha quedat primer de la fase sector amb quatre partits guanyats i el Junior s'ha classificat en segona posició amb tres partits guanyats i un perdut. La final del Campionat d'Espanya d'hoquei sala femení es disputarà d'aquí a dos caps de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.