El Patí Hoquei farà estades de tecnificació i anglès a Newcastle a l'estiu


  • Comparteix:

El torneig està pensat per a nens i nenes d'entre 12 i 17 anys

El torneig està pensat per a nens i nenes d'entre 12 i 17 anys

El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza del 8 al 21 de juliol les primeres estades de tecnificació a Newcastle, Anglaterra, que combinen l'anglès i l'hoquei. El campus, dirigit pel jugador del Patí Hoquei Ramón Gascón i Maiol Giralt, comptarà amb la col·laboració del també jugador vermell-i-negre Eloi Gaspar i el seleccionador juvenil espanyol Quim Paüls, entre altres. Fins al moment s'han incrit 11 jugadors d'un màxim de 25 possibles. Les inscripcions es poden formalitzar fins el 15 d'abril al club.

El campus, que durarà dues setmanes, combinarà tres hores diàries d'entrenament, jornades tècniques, xerrades i classes d'anglès. L'estada serà amb residència a la Northumbria University, a uns 15 minuts d'on tindran lloc els entrenaments i les classes d'anglès en el centre oficial, Newcastle International School of English.

L'hoquei patins serà el gran protagonista amb uns professors de luxe. Als jugadors del Patí Hoquei, Ramón Gascón i Eloi Gaspar, s'uneix la presència del seleccionador espanyol juvenil, Quim Paüls, i els jugadors del Middlesbrough anglès. Gascón destaca la combinació de la pràctica esportiva i l'acadèmica.

Ramón Gascón

Unes estades amb entrenaments adients per als jugadors combinats amb l'aprenentatge de l'anglès.


Les inscripcions es poden fomalitzar al Patí Hoquei Club Sant Cugat fins el 15 d'abril. El preu aproximat pels 10 dies d'estada és de 1.950 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.