Albert Zanón substitueix Jordi Raga a la banqueta del Patí Hoquei masculí


  • Comparteix:

Jordi Raga deixa de ser entrenador del Patí Hoquei

Jordi Raga deixa de ser entrenador del Patí Hoquei

Albert Zanón s'ha convertit en el nou entrenador del primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat en substitució de Jordi Raga. El president del club, Miquel Soler, ha confirmat a Cugat.cat que la marxa de Raga s'ha pres de mutu acord entre les dues parts. El nou tècnic amb àmplia experiència a Primera Divisió en equips com el Cerdanyola o el Vilaseca compaginarà aquest càrrec amb el d'entrenador júnior de l'entitat santcugatenca.

Fa dues setmanes que Jordi Raga comunicava a la directiva del Patí Hoquei que volia deixar la direcció del primer equip, però la junta denegava aquesta possibilitat. Finalment i després d'atendre les explicacions de l'entrenador, el president del club, Miquel Soler, accedia a la marxa de Raga. Soler comenta que la dinàmica del primer equip no era bona i calia buscar un revulsiu per redreçar el rumb.

Miquel Soler

La dinàmica del primer equip no era bona i el mateix Jordi Raga ens va demanar deixar la banqueta del sènior.


El nou entrenador de l'equip serà Albert Zanón a petició de Jordi Raga. Soler descriu el perfil de Zanón com un tècnic amb experiència a Primera Divisió i que està fent un molt bon treball a l'equip júnior.

Miquel Soler

Zanón és una persona amb experiència i amb una bona feina al júnior. Jordi Raga ens va proposar Zanón com a substitut.


Zanón debutarà aquesta jornada com a nou entrenador a la pista del Manlleu. El nou tècnic compaginarà aquest càrrec amb el d'entrenador júnior. De la seva banda, Jordi Raga continuarà vinculat al club dirigint l'infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.