El Junior només suma un punt al camp del cuer, el CD Terrassa

El Junior ha empatat al camp de l'últim, el CD Terrassa

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba només pot treure un empat (1-1) al camp de l'últim classificat de Divisió d'Honor, el CD Terrassa. Els santcugatencs, cinquens, venien de fer patir el líder de la categoria, el Polo. En canvi, a les Pedritxes no s'ha pogut imposar la lògica de la classificació i els egarencs sumen el quart punt de la temporada a la 15a jornada de competició. Xavi Queralt ha estat l'autor del gol d'un Junior que li ha faltat un punt d'ambició a l'hora de cercar la victòria.

El CD Terrassa mossega a cada partit conscient de la importància de sumar punts si es volen salvar. El Junior ha estat víctima aquest diumenge de la rauxa dels egarencs, que han sumat el quart punt, segon empat aquesta temporada. Els de Terrassa han fet un partit dur, fent de les Pedritxes un fortí i lluitant cada jugada. De fet, cada acció ha estat definida pel tècnic del Junior, Fede González, com una autèntica 'guerra'. Ara bé, han estat els visitants els que s'han avançat al minut 23 per mitjà de Xavi Queralt, després d'aprofitar una pilota desviada dins l'àrea. Abans del descans, però, el CD Terrassa ha empatat en un penal córner i ha mantingut la intensitat. Al segon temps els blau-i-negres han tingut alguna opció de gol, però, tal com ha reconegut Fede González, el seu equip ha tingut poca ambició per anar a pel triomf.

Fede González

Hem fet un partit bastant discret, per guanyar a aquest nivell s'ha d'anar a pel partit.

Aquesta derrota fa que el Junior baixi una posició i és ara sisè, però manté la tranquil·litat de ser lluny dels llocs de descens. La setmana que ve els de Fede González protagonitzen un duel directe contra, precisament, l'equip que li ha pispat el cinquè lloc, el CD Complutense, en el segon desplaçament consecutiu.