El femení del Patí Hoquei perd per la mínima contra el CH Mataró


  • Comparteix:

Les santcugatenques han perdut el segon partit de la temporada

Les santcugatenques han perdut el segon partit de la temporada

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHSC) cau (1-0) contra el CH Mataró a la 14a jornada de Nacional Catalana. Les santcugatenques han dominat i han tingut ocasions clares de gol que han enviat al pal. En un xut de mig camp, les mataronines han fet l'únic gol del partit que ha suposat la segona derrota de la temporada per a les santcugatenques que continuen líders.

Les locals han tingut efectivitat màxima ja que han transformat un dels pocs xuts que han fet sota pals de la porteria santcugatenca. Un gol que ha arribat en el segon temps després que el primer hagi acabat sense gols, tot i que les santcugatenques han tingut alguna ocasió que ha acabat al pal. En el segon temps ha continuat el domini visitant, però un domini estèril ja que l'equip de Robert Rué no ha estat capaç de transformar cap de les ocasions que ha generat.

La jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat Carmina Tamburini pensa que la falta d'encert ha condemnat el seu equip.

Carmina Tamburini

Hem dominat i hem arribat més que elles. Sabíem que era un partit complicat i hem anat a guanyar, però en aquesta ocasió no ha estat possible.


Tot i la derrota, les santcugatenques es mantenen líders amb 33 punts i d'aquí a dues setmanes reben la visita del Voltregà B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.