El Patí Hoquei segueix allunyat del triomf i empata en el debut de Zanón

El Patí Hoquei torna a evitar el triomf

El Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix sense retrobar-se amb la victòria i empata (4-4) a la pista del Manlleu en el debut d'Albert Zanón a la banqueta. Els manlleuencs han empatat quan faltaven tres minuts per acabar el partit, i han fet que els santcugatencs es mantinguin lluny del triomf després de sis jornades. Els gols dels vermell-i-negres han estat obra de Pol Carulla per partida doble, Brandon Carrara i Pablo Aguarón.

Albert Zanón no ha pogut fer tornar a guanyar al Patí Hoquei en el seu primer partit com a entrenador dels santcugatencs però sí ha tret un empat de mèrit de la pista del Manlleu. Els visitants, setens, han jugat un partit igualat contra els de Manlleu, vuitens. Al tram final de la primera part han arribat els dos primers gols, un per cada banda. Jordi Urbano ha posat per davant els locals, però el gol ha estat ràpidament contrarrestat per una acció de Brandon Carrara. En el minut sis de la segona meitat el partit ha tornat a embogir, amb tres gols pràcticament consecutius. Pablo Aguarón ha fet el segon del Patí Hoquei, però el Manlleu ha remuntat fent el segon i el tercer mitjançant Aleix Prims i Jordi Callis. Quan faltaven 10 minuts per al final del partit, un jugador vermell-i-negre s'ha erigit com el progatonista. Pol Carulla ha empatat i quatre minuts més tard ha avançat els santcugatencs. Amb els de Zanón aguantant el resultat, els manlleuencs s'han sobreposat i han fet l'empat a través de Santiago Teixidó, que ha transformat una falta directa.

Amb aquest empat el Patí Hoquei Sant Cugat suma 17 punts, i segueix allunyat de la zona d'ascens, que és ara a vuit punts.