El juvenil masculí del Junior guanya i acaba l'estatal amb el bronze a la butxaca

El conjunt després de guanyar la medalla de bronze de l'estatal d'hoquei sala / Font: Sergi Beca

El juvenil masculí del Junior es fa amb la tercera posició del Campionat d'Espanya d'hoquei sala després de guanyar (7-3) el RS Tenis. El jugador blau-i-negre Gerard García ha obtingut el premi de màxim golejador de la competició. El CD Complutense s'ha proclamat campió de la competició després de vèncer (1-0) l'Atlètic Terrassa.

El juvenil masculí del Junior s'ha crescut després de la derrota a la semifinal davant l'Atlètic de Terrassa i ha guanyat per un contundent (7-3) el RS Tenis.
Els santcugatencs han obert el marcador, però minuts després els santanderins han empatat el matx. Els blau-i-negres s'han tornat a avançar, però de nou gol del Tenis. Empat a la primera part. A la represa el Junior ha marcat el seu tercer gol i, a partir d'aquí, ha mostrat la superioritat marcant tres gols seguits. A falta de sis minuts per acabar el matx, el Tenis ha fet un canvi de tàctica substituint el porter per un altre jugador de camp per intentar remuntar el partit, però això tan sols ha servit per marcar un gol i rebre dos en contra, definint-se així el resultat final (7-3).

El tècnic del juvenil masculí del Junior, Siso Ventalló, afirma estar content amb la forma de guanyar el bronze.

Siso Ventalló

Guanyar una medalla està molt bé i més de la forma en què s'ha fet. Els nois estaven satisfets però portàvem dos anys guanyant el bronze i potser volíem algo més.

El CD Complutense ha guanyat l'or del Campionat d'Espanya juvenil d'hoquei sala després de vèncer per un ajustat (0-1) l'Atlètic de Terrassa, segon classificat. El Junior ha completat el podi assolint el bronze després de signar la darrera victòria de l'estatal.