El Junior femení suma un punt valuós al camp del San Pablo Valdeluz


  • Comparteix:

El Junior femení ha empatat al camp del San Pablo Valdeluz

El Junior femení ha empatat al camp del San Pablo Valdeluz

El Junior femení d'hoquei herba empata (1-1) al camp del San Pablo Valdeluz a la jornada 17 de la Divisió d'Honor i continua en quarta posició amb els mateixos punts que les madrilenyes que són terceres. El gol de les blau-i-negres ha estat obra de Paz Codina que ha avançat el Junior al primer temps, però en el segon el San Pablo ha empatat el matx.

Partit de dues cares del Junior femení d'hoquei herba al camp del San Pablo Valdeluz. En aquest matx s'enfrontaven dos dels candidats a jugar el play-off per al títol i els dos equips han demostrat el seu nivell. El Junior ha sortit molt més entonat que les madrilenyes amb una gran seguretat defensiva que ha fet trontollar el joc atacant del San Pablo que no ha tingut opcions de gol. Per contra les blau-i-negres han encertat una de les jugades que han trenat per avançar-se gràcies al gol de Paz Codina. Amb aquest avantatge s'arribava a la mitja part.
A la represa, els santcugatencs han perdut intensitat defensiva i aquest fet l'ha aprofitat el San Pablo per fer el joc que més li agrada, penjar pilotes a l'àrea. Les madrilenyes han aconseguit empatar amb joc directe. Tot i algunes ocasions finals per part de tots dos equips, l'empat ha estat el resultat definitiu. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, destaca les dues cares del seu equip, però valora el punt sumat.

Joan Vidal

L'equip ha mostrat dues cares, però cal valorar el punt sumat.


Vidal també s'ha mostrat satisfet amb el debut de la davantera australiana Stephanie Riordan que ha aportat molt al joc ofensiu blau-i-negre. Les santcugatenques continuen quartes en posició de play-off pel títol. Les de Joan Vidal afronten doble jornada aquest dissabte i diumenge. Dissabte rebran l'Universidad de Sevilla, cuer, i diumenge l'Alcalá, vuitè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.