El mal temps d'Orense pot amb el Junior

El Junior està en una dinàmcia complicada

El Junior masculí cau per la mínima (1-0) al camp del Caldaria Barrocas en un matx marcat per la forta pluja i el mal estat del terreny de joc. Els santcugatencs han tingut el domini del joc i la possessió, han disposat de més oportunitats que els locals però ha estat el Caldaria qui ha marcat l'únic gol del partit. Quan mancaven 15 minuts els gallecs s'han avançat i, malgrat que el Junior no s'ha rendit i fins i tot ha vist com l'anulaven un gol, el triomf s'ha quedat a casa. Els de Fede González duen tres derrotes i un empat en les darreres quatre jornades, i necessiten tornar a sumar punts per mantenir la tranquil·litat.

Els santcugatencs perden un dels partits més importants de la temporada per poder assegurar-se la permanència i per tenir opcions d'aconseguir el pasi a la Copa del Rei. El jugador del Junior Marcel Malgosa assegura que a partir d'ara tots els partits que queden són importants per aconseguir l'objectiu de la permanència. Els blau-i-negres continuen així amb la ratxa irregular de la segona volta en la que només han aconseguit una victòria, un empat i quatre derrotes.

Marcel Malgosa ha explicat els seus motius de la derrota davant el Caldaria Barrocas, en què els santcugatencs han gaudit de més possessió però el plantejament defensiu de l'equip gallec ha estat clau.

Marcel Malgosa

Hem tingut més posesió, ells han jugat defensivament i buscant la contra i han aprofitat el penal que han tingut. Nosaltres no hem aprofitat les oportunitats.

El Junior se situa en la sisena posició després d'aquesta derrota i disputa el pròxim partit a casa davant l'Atlètic Terrassa, quart classificat.