El Patí Hoquei Club Sant Cugat es desfà sense problemes de l'Olesa


  • Comparteix:

Nou triomf del Patí Hoquei

Nou triomf del Patí Hoquei

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat recupera el ritme de creuer i oblida del tot l'ensopegada a la Copa Generalitat amb el seu segon triomf consecutiu a Nacional Femenina. Les santcugatenques s'han desfet sense dificultats del Club Olesa Patí (1-5) en el partit avançat de la jornada 16 de competició. Les santcugatenques segueixen allunyant-se del seu rival més immediat per l'ascens, el Mataró, que amb un partit menys és ja a 16 punts.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat tenia clar que volia guanyar el partit i ha plantat cara a les seves rivals des dels primers minuts de partit. Tot i això, el gol visitant no ha arribat fins a les acaballes de la primera meitat, on Elisenda Gassó ha obert la llauna amb una diana de penal.
A la represa les santcugatenques han transformat la intensitat de la primera meitat en quatre gols de la mà de Ma Rosa Tamburini, Anna Espriu per partida doble i Blanca Soldevilla. Tot i això, el Club Olesa Patí ha marcat el seu únic gol després que Gassó hagi vist la targeta vermella i les vermell-i-negres es s'hagin quedat amb tres jugadores al camp.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, Robert Rué, creu que l'equip està adquirint un bon ritme de joc.

Robert Rué

Vam tenir un parell de partits complicats però després vam comprendre que les coses no estaven fetes i vam adquirir un bon ritme de joc.


La setmana vinent les vermell-i-negres juguen a domicili davant el Shum Maçanet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.