El Patí Hoquei femení juga a Sant Feliu de Codines per assegurar el primer lloc


  • Comparteix:

Les vermell-i-negres volen quedar primeres, tot i assolir l'ascens la setmana passada

Les vermell-i-negres volen quedar primeres, tot i assolir l'ascens la setmana passada

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta una nova jornada de lliga davant el Sant Feliu de Codines després d'assolir l'ascens matemàtic a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Les vermell-i-negres, tot i haver-se assegurat l'ascens, s'han marcat l'objectiu d'acabar en primera posició per davant del Girona B i el Mataró.

El Patí Hoquei femení s'ha marcat un nou repte un cop s'ha assegurat l'ascens directe a l'OK Lliga femenina, acabar la temporada amb el títol de lliga sota el braç. Per fer-ho, aquest dissabte tenen un partit, a priori, assequible per aconseguir tres punts més per al seu caseller davant l'últim classificat, el Sant Feliu de Codines, conjunt que tan sols ha pogut vèncer en un partit i n'ha empatat quatre. Les vermell-i-negres es troben a nou punts del Girona B, equip que encara té opcions de poder competir pel campionat de lliga, encara que no pot pujar de categoria.

L'entrenador de les santcugatenques, Robert Rué, s'espera un partit on les rivals estaran molt tancades al darrere i serà important marcar el primer gol ràpid. A més, Rué comenta que les noies estan molt motivades per acabar la temporada en primera posició.

Robert Rué

Les noies el que volen fer és pujar com a primeres. Queden quatre jornades, intentarem guanyar-les totes.


Les noies de Robert Rué juguen aquest dissabte a tres quarts de cinc de la tarda a domicili, a la pista del Sant Feliu de Codines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.