El Patí Hoquei podria complicar l'ascens al Tordera, segon classificat


  • Comparteix:

Riba, Aguarón i companyia volen seguir sumant

Riba, Aguarón i companyia volen seguir sumant

El Patí Hoquei Club Sant Cugat disputarà l'avantpenúltim partit eguany a Primera Divisió contra un dels candidats a l'ascens, el CP Tordera. Els santcugatencs volen acabar la temporada amb bon gust de boca i trencar amb la mala ratxa de resultats de les darreres quatre jornades, en què no ha pogut aconseguir cap victòria. El matx, el penúltim al pav 2 de la Rambla del Celler, serà aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre.

Només falten tres jornades perquè el Patí Hoquei Club Sant Cugat tanqui la seva primera participació a Primera Divisió, i per fer-ho amb bones sensacions necessita deixar enrere la dinàmica de les darreres jornades i encarar el tram final amb bons resultats. A hores d'ara l'equip és vuitè amb 25 punts, ja molt allunyat de les posicions capdaventeres de la classificació, i els tres partits finals es presenten com un repte pel que fa els rivals. Aquest cap de setmana el segon visita el pav 2 de la Rambla del Celler, a la penúltima els santcugatencs es desplacen fins al feu del Futbol Club Barcelona B i al darrer partit serà el Cerceda, l'actual líder, qui vingui a Sant Cugat a jugar contra els d'Albert Zanón. La primera de les proves enfrontarà els vermell-i-negres amb un conjunt que necessita vèncer per seguir en llocs d'ascens a Ok Lliga. I és que el Tordera es troba a només dos punts del tercer i el quart, en una lluita per pujar que es preveu intensa. En qualsevol cas, el jugador del Patí Hoquei, Pablo Aguarón, afirma que es troben motivats per l'enfrontament.

Pablo Aguarón

Tenim ganes de millorar el resultat, i més tenint el segon de la classificació. Allà vam perdre, no tenim cap pressió i ells tota.


Amb nou punts per jugar-se, els santcugatencs podrien acabar la temporada, en el millor dels casos, en la sisena posició, que ara ostenta el CH Mataró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.