El Patí Hoquei femení culmina la temporada de l'ascens amb el títol de lliga


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya el títol de lliga de Nacional Catalana després de vèncer (2-0) el Reus Deportiu B en la 24a jornada. Quan encara resta una jornada per acabar la temporada les vermell-i-negres assoleixen matemàticament el títol després d'haver aconseguit l'ascens a Ok Lliga fa unes setmanes. El tècnic del Patí Hoquei, Robert Rué, s'ha mostrat molt satisfet per haver assolit els dos objectius principals de la temporada.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení disposava de la segona oportunitat per sentenciar la lliga i en un inici aclaparador ha trigat només 15 segons en anotar el primer gol mitjançant la seva capitana, Maria Rosa Tamburini. Després del primer gol semblava que el partit seria plàcid, però els minuts han anat passant sense que cap dels dos conjunts fes cap gol. Les locals han pogut fer el segon, però les reusenques també buscaven la porteria rival sense encert. A la represa s'ha continuat amb l'1 a 0, però el segon temps ha estat molt més intens amb anades i vingudes que, aquest cop sí, gairebé sempre acabaven les vermell-i-negres amb llançaments que no trobaven el camí del gol. No ha estat fins a quatre minuts per al final que de nou Maria Rosa Tamburini ha fet un gol, aquest cop de penal. El partit i la lliga estaven sentenciats i els instants finals han passat per coronar el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení com a campió de Nacional Catalana.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, Robert Rué, destaca la felicitat d'haver aconseguit els objectius sobretot per les seves jugadores.

Robert Rué

Estic content per elles i pel club. Ha anat molt bé tot, s'han comportat molt bé i per això estem molt contents.




Al conjunt santcugatenc li resta un partit per acabar la temporada i serà a la pista del Palau de Plegamans B la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.