L'equip masculí del Patí Hoquei derrota el Barça B a domicili


  • Comparteix:

El Patí Hoquei ha guanyat a la pista del Barça B

El Patí Hoquei ha guanyat a la pista del Barça B

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (3-4) a la pista del Barça B i trenca una ratxa de cinc jornades sense conèixer la victòria. Marco Aguarón amb tres gols i Roger Riba amb un han estat els golejadors del matx. Els santcugatencs tancaran la seva primera temporada a Primera Divisió rebent dissabte el Cerceda, actual primer classificat.

El Patí Hoquei ha tornat a guanyar després de cinc jornades i ho ha fet a la difícil pista del Barça B a la penúltima jornada de Primera Divisió. Els santcugatencs han anat a remolc durant el primer temps. Els locals s'han avançat, però Marco Aguarón ha empatat. Amb l'1 a 1 s'ha arribat al descans. A la represa mateixa tònica, gol dels blaugranes i empat de Roger Riba. A partir d'aquest instant els d'Albert Zanón han estat més efectius en atac i de nou Marco Aguarón posava per davant els vermell-i-negres en el marcador. Semblava que el triomf vindria cap a Sant Cugat, però els barcelonins han aconseguit de nou empatar. Encara quedava el gol final i el tercer particular de Marco Aguarón que feia pujar el 3 a 4 final. El jugador del Patí Hoquei Pablo Aguarón destaca que aquest triomf és important per acabar la lliga en setena posició.

Pablo Aguarón

Hem guanyat a una pista complicada. L'objectiu és finalitzar setens.


Els santcugatencs afronten la darrera jornada de competició rebent el Cerceda, actual primer classificat de Primera Divisió i que ja ha pujat a Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.