Pol Carulla s'acomiada de l'hoquei patins després de 15 anys i diferents ascensos


  • Comparteix:

El jugador del Patí Hoquei Pol Carulla / Font: Patí Hoquei

El jugador del Patí Hoquei Pol Carulla / Font: Patí Hoquei

Un dels jugadors més importants de l'hoquei patins santcugatenc Pol Carulla s'acomiada aquest dissabte amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat davant el Cerceda a la darrera jornada de Primera Divisió. Carulla ha jugat a l'Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal, amb el Vilafranca i l'Alcoi, assolint tres ascensos. El jugador santcugatenc destaca la bona feina que està fent el club vermell-i-negre amb el planter i es mostra satisfet amb els amics que ha fet durant la seva carrera esportiva.

Amb 32 anys, Pol Carulla posa punt final a la seva carrera esportiva i s'acomiada on va començar amb 4 anys al pav 2 de la Rambla del Celler. Carulla és un dels referents de l'hoquei patins santcugatenc després de jugar a OK Lliga amb el Vilafranca i l'Alcoi i també a Primera Divisió amb el Cerdanyola i el Sant Cugat. De tot aquest temps, Carulla guarda els bons moments i els amics que té gràcies a aquest esport.

Pol Carulla

Em quedo amb moltes experiències viscudes, amb moltes anècdotes i moments màgics. Espero que en l'últim partit ens ho passem bé.


Carulla ha jugat els últims tres anys amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat. Dues temporades a Nacional Catalana i l'actual a Primera Divisió. El santcugatenc lloa el treball fet pel club amb el planter i augura un gran futur a l'entitat.

Pol Carulla

El club és molt familiar, però ara ha canviat convertints-se en molt més professional. Té un gran planter i un bon futur.


El patinador santcugatenc disputarà el darrer partit de la seva carrera esportiva dissabte a dos quarts de nou del vespre contra el Cerceda, conjunt que ha pujat a OK Lliga i que es jugarà el títol de campió en aquest matx.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.