Fede (Junior): 'L'equip està en plenes condicions físiques per a la Copa del Rei'


  • Comparteix:

Fede González es mostra il·lusionat amb la Copa del Rei

Fede González es mostra il·lusionat amb la Copa del Rei

L'entrenador del conjunt masculí del Junior d'hoquei herba, Fede González, assegura en declaracions a Cugat.cat que els seus jugadors es troben en plenes condicions físiques i mentals per afrontar els quarts de final de la Copa del Rei davant l'Atlético San Sebastián. Els blau-i-negres debuten aquest divendres a les dotze del migdia a les instal·lacions del Polo.

El Junior masculí d'hoquei herba ha estat preparant-se amb quatre entrenaments a la setmana i amb una preparació específica per afrontar amb les màximes garanties físiques la primera eliminatòria de la Copa del Rei. Els jugadors, que han estat gairebé dos mesos sense competir en partits oficials un cop acabada la lliga regular, han tingut temps suficient per descansar i agafar forces amb l'objectiu de fer un gran paper en aquesta nova competició segons el tècnic blau-i-negre, Fede González. Els santcugatencs han disputat tres partits amistosos, dos contra l'Atlètic Terrassa i davant l'Egara en els últims 12 dies. González afirma que l'equip està molt bé físicament tot i que creu que potser estaran faltats de ritme i intensitat de joc al principi.

Fede González

Físicament l'equip està molt bé. No estem cansats, portem dos mesos sense competir. Potser en intensitat i ritme de joc ens faltarà més.


Cinc temporades són les que ha estat Fede González com a entrenador del Junior. La Copa del Rei és el seu últim repte a la banqueta santcugatenca. González considera que jugar aquest torneig és una recompensa a la feina ben feta i a l'esforç mostrat per la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.