El Patí Hoquei masculí juga contra el líder en un dia especial per Pol Carulla


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres i Pol Carulla juguen el seu últim partit de la temporada

Els vermell-i-negres i Pol Carulla juguen el seu últim partit de la temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí afronta el seu darrer partit de la temporada al pav 2 de la Rambla del Celler aquest dissabte a les vuit de la tarda davant el CP Cerceda, el líder de Primera Divisió. El matx servirà per acomiadar al jugador vermell-i-negre, Pol Carulla, i per homenatjar al sènior femení i al prebenjamí A.

El Patí Hoquei afronta una jornada complicada davant el primer classificat de Primera Divisió, el CP Cerceda, que tan sols ha perdut en quatre ocasions en 21 partits disputats i que necessita la victòria per proclamar-se campió de lliga, en detriment del CP Tordera, segon classificat situat tres punts per sota. Els vermell-i-negres volen acabar la temporada de la millor manera possible, i això seria aconseguir un resultat positiu a casa i amb el suport de l'afició per acomiadar de la forma més especial possible a un dels millors jugadors que han vestit la samarreta del Patí Hoquei Sant Cugat, Pol Carulla. El tècnic dels santcugatencs, Albert Zanón, que deixarà la banqueta del primer equip en acabar el curs, fa un reclam a la gent perquè vingui al pav 2 de la Rambla del Celler a dedicar una sonora ovació a Carulla.

Albert Zanón

Considero important el tema del Pol Carulla. És molt especial. M'hagués agradat que es quedés. Estaria bé que el poble i el club sigui partícip d'aquest moment.


El Patí Hoquei juga aquest dissabte a les vuit de la tarda contra el Cerceda. Partit que a la mitja part viurà un acte per reconèixer el gran treball de dos conjunts del club vermell-i-negre, el sènior femení, campió de lliga i de copa i que jugarà l'any vinent a la màxima categoria estatal, i el prebenjamí A, que es va coronar com a campió de Barcelona.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.