El Junior masculí passa a semifinals i s'enfrontarà al RC Polo

Marcel Malgosa i els seus companys disputaran les semifinals / Font: Hockey Junior

El Junior masculí d'hoquei herba disputarà la semifinal de la Copa del Rei després de golejar (5-0) el San Sebastian. Els homes de Fede González s'han mostrat molt superiors al conjunt basc. Els blau-i-negres s'enfrontaran al RC Polo, rival que ha vençut en els quarts de final el CD Complutense (3-0). Els semifinalistes de la Copa del Rei són els quatre conjunts catalans que hi participen, el Junior, el Polo, l'Atlètic Terrassa i el Club Egara.

El Junior masculí s'ha imposat a l'Atlético San Sebastián amb un resultat contundent (5-0), aconseguint així la major golejada dels quarts de final de la Copa del Rei. Als cinc minuts de partit, Àlex Pitarch ha avançat els santcugatencs amb un gol de penal córner i posteriorment, Gerard García ha eixamplat diferències fent el segon. Ferran Saborit, abans del descans, ha marcat el tercer gol blau-i-negre. A la represa, Edu Garriga, per partida doble, ha tancat l'eliminatòria.

Els blau-i-negres juguen aquest dissabte a les quatre de la tarda davant el RC Polo la segona semifinal. La primera la jugaran els altres dos conjunts catalans, el Club Egara i l'Atlètic Terrassa, a les dues de la tarda.