El Junior venç el Polo i jugarà les semifinals de la Copa contra la Reial Societat

El Junior ja és a semifinals / Font: Hockey Junior

El Junior femení d'hoquei herba supera el Polo (1-2) i jugarà aquest dissabte la segona semifinal de la Copa de la Reina contra la Reial Societat. Les santcugatenques s'enfrontaran a les dotze del migdia al campió de Divisió d'Honor amb ganes de revenja, i és que l'equip basc va ser el botxí del Junior a les semifinals pel títol domèstic. L'altra semifinal enfrontarà el San Pablo Valdelúz i el Club de Campo.

La classificació a la fase regular de Divisió d'Honor atorgava certa superioritat al Junior respecte el Polo. Les santcugatenques van acabar la temporada quartes, a set punts de les barcelonines, cinquenes. Aquest previsible avantatge s'ha materialitzat als 10 minuts de partit, en què les blau-i-negres s'han avançat en el marcador. Abans del descans, però, l'holandesa Rosalie Geerts ha fet l'empat per a les locals i amfitriones de la Copa. Al segon temps han estat les de Joan Vidal les que han dut el perill a la porteria rival, amb nombrosos penals córners i fins i tot han estavellat una pilota al pal al 56. Als compassos finals, el Junior sí ha sabut aprofitar un penal córner fent el segon gol i donant el triomf en un partit molt treballat. La jugadora blau-i-negra Cristina Guinea assegura que el rival és adient i que ja és hora de superar-lo.

Cristina Guinea

Hem de guanyar-les sí o sí, ja ens toca. Ens va bé, l'altra vegada ens ho mereixíem més.

La Reial Societat, de la seva banda, ha arribat a semifinals després de superar (3-1) el CD Terrassa als últims quarts de final.