El Junior, únic representant català viu a la Copa de la Reina, perd la segona semifinal


  • Comparteix:

El Junior era l'únic equip català que quedava viu a la Copa de la Reina

El Junior era l'únic equip català que quedava viu a la Copa de la Reina

El Junior femení d'hoquei herba perd (2-4) la segona semifinal de la Copa de la Reina davant la Reial Societat i queda fora de la competició. La final la jugaran les donostiarres davant el San Pablo Valdeluz que van guanyar les semifinals davant el Club de Campo. El darrer partit de la Copa de la Reina es jugarà aquest diumenge a les onze del matí.

L'aventura de les noies de Joan Vidal a la Copa de la Reina ha durat fins a semifinals. De nou el seu botxí, com en el play off pel títol de lliga ha estat la Reial Societat de Sant Sebastià, actual campió de lliga i màxim favorit per al triomf a la final que jugarà contra el San Pablo Valdeluz.

El matx ha començat bé per a les santcugatenques amb un gol de Maria Romagosa. Però les basques han empatat i fins i tot s'han posat 1 a 2 en el marcador. Un desavantatge que Jennifer Plass ha neutralitzat fent l'empat a dos, però abans del descans la Reial Societat ha fet el 2 a 3. En el segon temps, les santcugatenques han tinguts tres penals a favor, enviant una al travesser. Han estat les actuals campiones de lliga les que han sentenciat el partit fent un gol a la contra i imposant la seva qualitat.

Tot i la derrota, el tècnic del femení Junior, Joan Vidal, ha qualificat la participació santcugatenca com positiva, destacant l'actitud de les seves jugadores.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.