Vespre de comiats al Patí Hoquei i títol de lliga per al Cerceda en l'última jornada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat acomiada la temporada amb una derrota (2-5) davant el CP Cerceda que amb el triomf es proclama campió de la Primera Divisió. Els vermell-i-negres han homenatjat Pol Carulla que es retira després de tota la vida al club i Albert Zanón que tanca la seva etapa a la banqueta del primer equip. El conjunt santcugatenc ha plantat cara al campió i fins i tot s'ha avançat en el primer temps. A la represa però, els gallecs han estat superiors.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat no es jugava res més que l'honor en l'últim partit mentre que el CP Cerceda es jugava el títol de lliga. Tot i això, els vermell-i-negres han sortit més forts i en el minut 9 Brandon Carrara ha avançat els locals desviant un xut llunyà. L'avantatge santcugatenc ha durat fins al fil del primer temps quan el conjunt gallec ha aconseguit igualar. A la represa, el Cerceda ha sortit més entonat i en només dos minuts ja s'ha avançat per primer cop. Cinc minuts més tard ha fet el tercer i immediatament després el quart. Semblava que els locals no tindrien poder de reacció, però un gol de Pablo Soler ha escurçat distàncies i un altre d'anul·lat podia haver posat el 3 a 4. Els gallecs han jugat amb un menys durant dos minuts, però ni així ha arribat l'empat i al final el CP Cerceda ha fet el cinquè que els donava el triomf i el títol de lliga.

Quan quedaven dos minuts per acabar el partit el Pav 1 s'ha posat de peu per acomiadar un il·lustre del club, el jugador del primer equip Pol Carulla que ha destacat l'emoció de jugar l'últim partit de la seva carrera davant la seva afició.

Pol Carulla

Ha estat molt emotiu, estic molt agraït al club. És una llàstima no acabar guanyant, però acabar a casa sempre és gratificant.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Albert Zanón, es mostra satisfet del partit que ha fet el seu equip, però creu que hi havies coses més importants que el propi enfrontament.

Albert Zanón

Considero que l'equip ha fet un bon partit tot i que avui eren més importants altres coses.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat acaba el seu primer any a Primera Divisió en vuitena posició.