L'Egara s'imposa al Junior pel tercer lloc de la Copa en el comiat de Fede González

El Junior no pot aconseguir el bronze a la Copa / Font: Hockey Junior

El Junior d'hoquei herba acaba en quarta posició a la Copa del Rei després de perdre la final de consolació contra el Club Egara (4-3). Els santcugatencs han vist com els egarencs s'enduien el bronze en el comiat de Fede González com a entrenador de l'equip blau-i-negre. Qui també s'ha acomiadat en aquest partit ha estat el mític jugador terrassenc Pol Amat, que es retira de l'hoquei herba. El Junior masculí dóna per tancada una de les millors temporades dels darrers anys.

Fede González ha tancat un cicle al Junior amb un dels millors resultats de la història del sènior masculí, un quart lloc a la Copa del Rei després de perdre, això sí, la final de consoloació contra el Club Egara. El tècnic blau-i-negre deixa l'entitat, diu, content pel 'capital humà' amb el qual ha compartit tantes temporades. En l'últim partit al capdavant de l'equip, González i els seus jugadors han presenciat en primera persona la retirada d'un dels grans de l'hoquei català de tots els temps, Pol Amat. Tot plegat en un enfrontament que ha determinat el tercer i quart lloc de la Copa del Rei, en què el Club Egara s'ha acabat imposant en un partit ple de gols. Després que els de González s'hagin avançat dues vegades en el marcador els de Terrassa han empatat i han acabat imposant-se amb el quart i definitiu gol. El tècnic del Junior ressalta el joc obert del partit.

Fede González

Ha estat un partit de tu a tu, molt obert. No créiem que fos un dia per jugar amb molta defensa.

Aquest ha estat el darrer enfrontament per a González, que descriu tot allò que ha tret del pas pel Junior.

Aquest resultat és un reflex de tot el treball fet. Marxo molt content.

Segons fonts del club, la direcció esportiva del Junior es troba cercant un nou entrenador per al primer equip.