Gil marxa a Bèlgica i és la primera baixa del Junior de Dabanch


  • Comparteix:

Àlex Gil deixa marzxa a Bèlgica i jugarà al Royal Antwerp / Font: Enrico Hockey

Àlex Gil deixa marzxa a Bèlgica i jugarà al Royal Antwerp / Font: Enrico Hockey

El davanter del conjunt masculí del Junior FC d'hoquei herba Àlex Gil deixa l'entitat santcugatenca després de dues temporades per motius acadèmics. Gil marxa a Amberes, Bèlgica, i jugarà al Royal Antwerp Hockey Club durant una temporada, tot i que el club li ha ofert dues.

Després de tota una vida a l'Egara i jugar les dues últimes temporades al Junior FC, Àlex Gil, de 22 anys, provarà una nova experiència a Bèlgica, al Royal Antwerp Hockey Club d'Amberes. El davanter del Junior FC Àlex Gil considera que aquesta aventura serà positiva tant com a persona com a jugador.

Àlex Gil

Vaig tenir la sort de compaginar l'erasmus amb l'hoquei. Maduraré tant com a persona com a jugador. Allà és un altre hoquei que em pot anar molt bé.


Gil, que marxa amb l'arribada del nou tècnic, Jorge Dabanch, és conscient del projecte que vol fer el Junior. És per això i per la seva relació amb la resta de jugadors que li agradaria tornar al Junior un cop finalitzi la seva estada a Bèlgica.

Àlex Gil

És un projecte ambiciós. Jo m'obligo a tornar. M'agradaria fer-ho al Junior FC. Han estat dos anys on he progressat i he creat un vincle amb els jugadors.


Àlex Gil es converteix en la primera baixa del Junior FC per a la temporada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.