Espanya cau als quarts de la tercera ronda de la Lliga Mundial d'hoquei herba


  • Comparteix:

Espanya, a pel cinquè lloc que doni accés al Mundial / Font: Hockeydh.com

Espanya, a pel cinquè lloc que doni accés al Mundial / Font: Hockeydh.com

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb les jugadores del Junior Cristina Guinea i Maria Romagosa, cauen als quarts de final de la tercera ronda de la Lliga Mundial i hauran de vèncer els Estats Units aquest dissabte per ser al Mundial d'Holanda de 2014. La Xina ha superat amb contundència les d'Adrian Lock (3-0), en un partit en què Romagosa ha estat titular.

A la primera oportunitat de ser al Mundial, no ha pogut ser. La selecció espanyola volia evitar l'Argentina als quarts de final, i ha assolit l'objectiu acabant en tercera posició i enfrontant-se a la Xina per un lloc a semifinals. Ara bé, les asiàtiques han estat superiors a les espanyoles i han abocat Romagosa, Guinea i companyia a jugar un transcendental partit per lluitar pel cinquè lloc contra els Estats Units. Si Espanya venç obtindrà el preuat bitllet per al Mundial d'Holanda de 2014.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.