La selecció espanyola es queda sense el passi per al Mundial d'Holanda


  • Comparteix:

Espanya es disputarà el setè lloc amb Sud-àfrica

Espanya es disputarà el setè lloc amb Sud-àfrica

La selecció espanyola d'hoquei herba, amb les santcugatenques Maria Romagosa i Cristina Guinea, perden l'última opció de ser al Mundial d'Holanda a través de la Lliga Mundial en perdre davant els Estats Units (1-3). Les d'Adrian Lock disputen aquest diumenge el partit pel setè i vuitè lloc contra Sud-àfrica. Les espanyoles només podran ser a la cita mundialista quedant campiones d'Europa aquest agost.

Adrian Lock i la selecció espanyola no ha pogut, tampoc, a la segona oportunitat. Després de caure contra la Xina i no ser a les semifinals de la tercera ronda de Lliga Mundial, els Estats Units eren l'últim escull que separava Espanya del Mundial d'Holanda de l'any que ve. Però de nou Romagosa, Guinea i companyia han sucumbit al seu rival i només li resta una remota opció per ser a la cita mundialista, i no és altre que alçar-se amb el títol del Campionat d'Europa de seleccions, que es disputa a finals d'agost a Amberes.

Pel que fa el partit, les nord-americanes han obert la llauna al minut 24 amb un gol de penal córner, però la jugadora de l'espanyola Berta Bonastre ha marcat l'únic gol de les noies d'Adrian Lock en la següent jugada. Als darrers anhels de partit, Estats Units ha rematat la feina ben feta amb un altre gol de penal córner i un altre de Rachel Dawson.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.