El Junior, present a la selecció espanyola sub 18 masculina i sub 21 femenina


  • Comparteix:

Cristina Guinea, convocada amb la selecció espanyola sub 18

Cristina Guinea, convocada amb la selecció espanyola sub 18

La jugadora del Junior Cristina Guinea ha estat convocada amb la selecció espanyola sub 21 d'hoquei herba aquest divendres per preparar el Campionat del Món de la categoria que es disputarà a finals de mes a Alemanya. A la sub 18, Alberto Carnicer, Alex Pitarch i Marc Serrahima es concentren des d'aquest dilluns per preparar l'Europeu de Viena.

El Junior continua tenint presència destacada a les seleccions estatals de base. Cristina Guinea, que ja ha debutat amb el combinat absolut, disputarà amb gairebé tota seguretat el Mundial sub 21 a Alemanya del 27 de juliol al 4 d'agost. El seleccionador, Jorge Donoso, ha fet pública la llista de 21 jugadores per a la concentració de Terrassa des d'aquest divendres fins dijous de la setmana vinent. Guinea és una de les jugadores fixes.

La selecció sub 18 també coneix els 20 jugadors que s'entrenen des d'aquest dilluns per preparar l'Europeu de Viena del 22 al 28 de juliol. Alberto Carnicer, Alex Pitarch i Marc Serrahima intentaran convèncer el seleccionador, Ramon Sala, per entrar a la llista definitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.