El santcugatenc Guillem Pérez continuarà un any més dirigint l'Sferic femení


  • Comparteix:

Guillem Pérez, a la dreta de la imatge, amb l'equip de la temporada passada

Guillem Pérez, a la dreta de la imatge, amb l'equip de la temporada passada

El santcugatenc Guillem Pérez dirigirà per segona temporada consecutiva el femení de l'Sferic de Terrassa. Amb la renovació, el tècnic podrà donar continuïtat al treball d'aquesta temporada amb un equip que incorpora una portera i tres jugadores de pista.

La temporada passada Guillem Pérez s'estrenava dirigint el conjunt terrassenc i la feina feta va donar bons resultats. Tant és així que Pérez reconeix que no volia deixar la feina a mitges i, que en aquest sentit, la implicació de les jugadores ha estat important per prendre la decisió.

Guillem Pérez

Havia fet una feina molt important de canvi de xip al club i no volia deixar-ho a mitges. Les jugadores m'han demostrat que tenien ganes de seguir i no podia fer una altra cosa que continuar.


L'equip per a la temporada que ve només presenta dues baixes. Es tracta de les dues jugadores que es van incoporar la campanya passada i que no poden compatibilitzar la competició amb els estudis. Però sí hi ha noves incorporacions. Els fitxatges són una portera, provinent del Mataró, i tres jugadores, una del Vilanova i dues del Maçanet. Pérez assegura que amb aquestes altes l'equip millorarà qualitativament.

Guillem Pérez

Tindré qualitat, competència en els entrenaments. Un equip sencer per jugar amb tranquil·litat. Jugadores joves amb molta projecció. Estic molt content.


Guillem Pérez compaginarà una temporada més la direcció tècnica del conjunt terrassenc amb les tasques de segon entrenador de la selecció espanyola sub 20.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.