Paz Codina jugarà la final de l'Europeu sub 18 amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

Paz Codina jugant amb el Junior

Paz Codina jugant amb el Junior

La jugadora del Junior femení d'hoquei herba Paz Codina i la selecció espanyola sub 18 vencen (0-8) a Polònia i es classifiquen per a la final de l'Europeu que es disputa a Santander. El rival a la final serà el guanyador de l'altra semifinal entre Escòcia i Ucraïna.

Paz Codina segueix amb el periple a l'Europeu sub 18 amb la selecció espanyola i després de vèncer de forma molt contundent a Polònia ja és a un pas del títol. La jugadora del Junior disputarà la final demà després de no tenir rival en les semifinals i passar per sobre de les poloneses per 8 a 0. El balanç de les espanyoles és de tres victòries i un empat. L'únic enfrontament que no va guanyar va ser el primer davant Bielorússia i des d'aleshores han guanyat els altres tres per resultats tan clars com un 6 a 1 a Ucraïna, un 7 a 1 a la República Txeca i el 8 a 0 davant Polònia a les semifinals.

La final es disputarà aquest diumenge a dos quarts de sis de la tarda a Santander.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.