Guinea guanya amb la selecció espanyola sub 21 el tercer amistós davant Gal·les


  • Comparteix:

Guinea va disputar el tercer partit davant Gal·les com a titular / Font: Junior

Guinea va disputar el tercer partit davant Gal·les com a titular / Font: Junior

La selecció espanyola sub 21 d'hoquei herba femení, amb la santcugatenca Cristina Guinea a les seves files, guanya (2-0) el seu tercer enfrontament amistós davant Gal·les. Xantal Giné i Ainoa Civera han donat el triomf a les noies de Jorge Donoso, que segueixen preparant el Mundial que donarà el tret de sortida el 27 de juliol a Mönchengladbach.

Després de guanyar (6-0 / 7-0) els dos primers enfrontaments davant la selecció de Gal·les, el conjunt espanyol, amb la santcugatenca Cristina Guinea, ha tornat a demostrar la seva superioritat i ha signat la tercera victòria (2-0) dels partits amistosos previs al Campionat del Món de Mönchengladbach.

Les noies de Jorge Donoso jugaran dos amistosos més contra la selecció masculina del programa d'Alt Rendiment Català (ARC) aquest dimarts i aquest dimecres a les instal·lacions de l'Estadi Federatiu de Terrassa i les del Club Egara, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.