El Junior femení jugarà a casa contra la majoria de favorits al títol de lliga


  • Comparteix:

Andrea Puig en una imatge de la temporada passada

Andrea Puig en una imatge de la temporada passada

El Junior femení jugarà com a local la majoria del partits contra els favorits per al títol a la primera fase i davant els més assequibles a domicili. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, valora com a positiu el fet de tenir els enfrontaments difícils a casa, però d'altra banda, la part negativa és que els rivals assequibles quan juguen en el seu camp no són tan fàcils de guanyar com ho serien a Sant Cugat.

El Junior femení debutarà davant el Club Egara l'últim cap de setmana de setembre i acabarà la primera fase al camp del Castelldefels. Les blau-i-negres jugaran sis partits a casa davant el Club Egara, l'Atlètic Terrassa, el Club de Campo, el CD Terrassa, el Polo i el San Pablo Valdeluz. Precisament les barcelonines i els dos clubs madrilenys són clars aspirants igual que la Real Societat, actual campiona contra qui jugaran a domicili. Els altres rivals més enllà de les basques seran el Taburiente, el RS Tenis, l'Alcalà i el Castelldefels. Desplaçaments llunyans i davant rivals més assequibles i partits com a locals davant els més durs. El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca que la part positiva és jugar a casa amb els grans, però la negativa és que els enfrontaments davant els assequibles ho són menys jugant lluny de Sant Cugat.

Joan Vidal

Si volem estar a dalt hem de fer molts punts amb els rivals durs. Ens hagués agradat més barreja perquè els fluixos fora de casa són més complicats de guanyar.





Els sis primers classificats en aquesta primera fase jugaran la segona per al títol mentre que els sis últims es jugaran la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.