Gascón (Patí Hoquei) : 'Creiem en l'International Summer i seguirem treballant'


  • Comparteix:

La 1a edició de l'International Summer Camp ha comptat amb 21 participants / Font: Patí Hoquei

La 1a edició de l'International Summer Camp ha comptat amb 21 participants / Font: Patí Hoquei

Després de la bona experiència del primer International Summer Camp 2013, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, organitzador del campus, pensa en una segona edició en què s'intentarà potenciar la participació femenina, segons el director del campus Ramón Gascón.

L'estiu de 2012 havia d'acollir la primera edició de l'International Summer Camp organitzat pel Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) però, tot i els esforços dels seus organitzadors, no es va poder fer per falta de participants. Un any després sí s'ha pogut dur a terme amb un total de 21 participants vinguts d'arreu del territori espanyol, a més d'altres provinents d'Anglaterra i França.

Això ha animat als organitzadors a pensar en el campus de l'any vinent amb més novetats. Aquest estiu tan sols ha viatjat un grup masculí dels monitors i jugadors, ja que les noies no s'han animat per manca de monitores. En la propera edició, l'organització vol incloure noies entre els monitors per tal que l'International Summer Camp no sigui només una activitat dirigida a nois com explica el director, Ramón Gascón.

Ramon Gascón

Una de les propostes és ampliar els monitors perquè les noies es puguin apuntar. Creiem en el projecte i seguirem treballant perquè es consolidi.


L'estiu vinent es vol organitzar la segona edició de l'International Summer Camp conservant els dos ítems que han marcat la seva primera edició, l'anglès i l'hoquei.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.