El Patí Hoquei perd amb el Manlleu i queda eliminat de la Copa EsportPenedés


  • Comparteix:

El Patí Hoquei continua sense guanyar a la Copa EsportsPenedés

El Patí Hoquei continua sense guanyar a la Copa EsportsPenedés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení queda eliminat de la Copa EsportPenedés en caure (4-1) a la pista del CP Manlleu en la segona jornada de la fase de grups. La derrota sumada a la de la primera jornada davant el Voltregà deixa sense opcions matemàtiques a les vermell-i-negres de classificar-se per a les semifinals a falta d'una jornada.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix preparant la tornada a l'Ok Lliga amb equips de la màxima categoria i així es com s'han pres la Copa EsportPenedés. Les vermell-i-negres s'han enfrontat en aquesta fase de grups a dos dels aspirants al títol de lliga com són el Voltregà i el CP Manlleu. Precisament les manlleuenques han demostrat la seva superioritat des de l'inici i en el minut 8 ja guanyaven per 3 a 0. Amb el partit coll amunt ha entrat la portera titular Cristina Èlia i ha aconseguit mantenir el resultat fins el segon temps quan ha arribat el 4 a 0. Les vermell-i-negres han mantingut el tipus per aconseguir el gol de l'honor obra de Judith Navarro.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita Terrassa dimecres vinent per tancar la seva participació a la Copa EsportPenedés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.