El Junior masculí farà rotacions per enfrontar-se al Barrocas a Galícia


  • Comparteix:

Els santcugatencs han començat bé la temporada

Els santcugatencs han començat bé la temporada

El masculí del Junior d'hoquei herba viatja a Galícia per enfrontar-se diumenge al Barrocas a la 2a jornada de la Divisió d'Honor. Els de Jorge Dabanch, que ha anunciat que farà rotacions, volen tornar amb una victòria que confirmi l'espectacular inici de temporada després d'estrenar-se amb una àmplia victòria (5-0) davant la RS Tenis.

Amb l'equip al complet i la màxima moral possible després del gran inici de temporada, el Junior visita el Barrocas amb la intenció de refermar la seva primera gran actuació en lliga. Davant tenen un Barrocas, vell conegut de l'equip santcugatenc, que sempre es mostra com un conjunt rocós i difícil de superar, tal com comenta el tècnic Jorge Dabanch.

Jorge Dabanch

És un equip dur i és un camp complicat per guanyar, però és el nostre objectiu principal.


En el primer partit de lliga, el Barrocas va empatar a dos a casa contra el Taburiente. El partit es juga aquest diumenge a partir de les dotze del migdia a les instal·lacions de Marimañasa d'Ourense.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.