El Junior visita Canàries amb la intenció d'oblidar la primera derrota en lliga


  • Comparteix:

Maria Romagosa i companyia volen el primer triomf / Font: Enrico Hockey

Maria Romagosa i companyia volen el primer triomf / Font: Enrico Hockey

El Junior femení visita aquest diumenge a les onze del matí el camp del Taburiente en la segona jornada de Divisió d'Honor. Tots dos equips busquen els primers punts de la temporada després de la inesperada derrota del Junior davant l'Egara en el partit inaugural. Les canàries també van caure en el primer partit, en aquest cas al camp de l'Atlètic Terrassa.

El Junior començava la temporada en plena forma després de proclamar-se vencedor del Campionat de Catalunya i amb la intenció de superar les semifinals de la Divisió d'Honor de l'any passat. El primer partit a casa es presentava idoni per sumar els dos primers punts, però l'Egara va donar la sorpresa i es va endur el triomf després d'un ajustat 0 a 1. Les blau-i-negres arriben a la segona jornada amb la necessitat de sumar els primers punts i ho hauran de fer lluny de casa, concretament a Canàries. El rival d'aquest cap de setmana també arriba amb el sac buit de punts i cap dels dos vol acabar el segon partit sense haver puntuat. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, destaca que l'equip està bé i preparat per al partit.

Joan Vidal

El plantegem animats, hem analitzat el partit de la setmana passada. Si sabem treure conclusions ens pot anar bé.




El Junior és setè classificat després de la primera jornada a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.