Després de la pallissa del primer partit, l'Igualada es vol refer contra el Patí Hoquei


  • Comparteix:

Cristina Eliè i companyia, a per la segona victòria en dos partits

Cristina Eliè i companyia, a per la segona victòria en dos partits

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení vol certificar el bon retorn a l'Ok Lliga femenina a la pista de l'Igualada. Les santcugatenques van protagonitzar una dolça tornada a la màxima categoria estatal amb el triomf a la primera jornada contra el Girona. L'Igualada, de la seva banda, va ser víctima de la primera gran pallissa de l'any en caure per 7 gols a zero contra el campió de les últimes tres edicions de l'Ok Lliga, l'Igualada.

Pep Mateo va sumar el primer triomf com a tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat en la primera jornada de la competició oficial, després de no conèixer la victòria a pretemporada. Malgrat la sensible baixa de Maria Rosa Tamburini, les vermell-i-negres van encetar el curs amb triomf, i ara posaran a prova aquest bon començament a la pista d'un Igualada que, de la seva banda, va tastar l'enorme diferència entre els equips de la part baixa de la classificació amb el Voltregà, candidat a tot. En qualsevol cas, l'entrenador del Patí Hoquei, Pep Mateo, no es refia, i menys tenint en compte que Blanca Soldevila és seriós dubte per al partit.

Pep Mateo

El problema és que et puguis confiar, però el Voltregà juga en una altra lliga. Crec que estem un punt per sobre però tenim una baixa i això ho complica.


L'equip igualadí, de la seva banda, ha patit per començar la temporada, amb una situació financera complicada. Malgrat tot, l'històric club català ha pogut mantenir enguany un equip a la màxima categoria estatal femenina. El matx donarà el tret de sortida aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a Les Comes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.