Un dels favorits, el Club Egara, visita un Junior que ja ha oblidat el Caldaria


  • Comparteix:

Edu Garriga i companyia pretenen sorprendre l'Egara / Font: Enrico Hockey

Edu Garriga i companyia pretenen sorprendre l'Egara / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba ja ha oblidat el mal tràngol de la setmana passada a Galícia i per acabar de fer net espera sorprendre un dels grans de la Divisió d'Honor, el Club Egara. Els santcugatencs tenen tots els efectius disponibles per provar de superar aquest diumenge un equip egarenc que arriba líder de la competició. Els de Patricio Keenan han sumat 11 gols i no n'han encaixat cap en els dos partits que han disputat.

Temporada de traspàs del Club Egara, després de la retirada d'un dels seus jugadors més emblemàtics, Pol Amat, però que ha deixat intactes els objectius de l'equip. De fet, en dues jornades no hi ha conjunt més en forma de tota la competició, i ja ha començat a encaminar el seu trajecte cap al play-off final. Després d'apallissar l'Atlético San Sebastián a la primera jornada (5-0), el segon a passar pel sedàs va ser el Real Sociedad Tenis, que encara va caure d'una manera més contundent (6-0). El Junior, de la seva banda, va experimentar la cara més amarga de la competició amb gran polèmica arbitral al voltant del partit contra el Caldaria Barrocas. Els de Sant Cugat van acabar empatant un partit on consideraven que hi havia hagut masses decisions dels col·legiats en contra. Malgrat tot, el tècnic del Junior, Jorge Dabanch, assegura que la polèmica ja està oblidada i que el seu equip només pensa en fer un bon paper contra el Club Egara.

Jorge Dabanch

Ho tenim oblidat, i ja no podem fer-hi res. La història està escrita i no ho podem canviar. Esperem fer un bon partit contra l'Egara.


El partit donarà el tret de sortida aquest diumenge a la una de la tarda, en un partit en què Dabanch no té cap jugador lesionat i on els del Junior volen apropar-se a les primeres posicions derrotant el líder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.