Un gran segon temps del Junior capgira el resultat advers davant l'Atlètic Terrassa

El Junior femení aconsegueix el primer triomf com a local i segon consecutiu en la tercera jornada de Divisió d'Honor davant l'Atlètic Terrassa. Les blau-i-negres s'han vist superades durant el primer temps per les terrassenques que s'han avançat amb un gol, però a la represa han capgirat el resultat amb quatre gols obra de Maria Romagosa, Anna Gil i Stephanie Riordan, aquesta última per partida doble.

El Junior s'ha vist sorprès a l'inici per l'alta pressió de l'Atlètic Terrassa i ha trigat gairebé vuit minuts en passar de mig camp, quan Maria Romagosa ha creuat massa un xut. Després d'aquesta ocasió i d'una altra de Cristina Guinea el partit s'ha igualat i s'ha convertit en un seguit d'anades i vingudes fins que als 26 minuts Andrea Soler s'ha quedat sola davant la porteria local i ha fet el 0 a 1. Les blau-i-negres han buscat la reacció, però no l'han trobat abans del descans. A la represa la primera ocasió ha tornat a ser visitant, però poc a poc el Junior ha agafat el domini total del partit i les ocasions han estat seves fins que després d'un penal còrner Maria Romagosa ha empatat. Després de la igualada ha arribat el domini aclaparador de les locals i Stephanie Riordan ha posat terra per mig amb dos gols gairebé consecutius que obrien una escletxa en el marcador. Lluny de conformar-se amb el 3 a 1 el conjunt santcugatenc ha volgut ampliar l'avantatge i ho ha aconseguit mitjançant Anna Gil després d'una jugada amb fins a tres llançaments a porteria.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, es mostra crític amb el joc del seu equip durant el primer temps i creu que no poden regalar tants minuts del partit.

Joan Vidal

Estem jugant amb foc. No podem regalar la meitat del partit per falta d'intensitat. Hem tingut sort tot i que és cert que la segona part ha estat bé.

El Junior suma ara un balanç de dues victòries i una derrota a l'espera de rebre la setmana vinent el Club de Campo, segon classificat i clar candidat al títol.