Mateo (PHCSC fem) 'L'arbitratge ha estat un atracament'

Pep Mateo no està genys contents amb l'actuació arbitral

El conjunt femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a la pista de l'Igualada HC (4-1) a la segona jornada de l'OK Lliga. El partit ha estat marcat, en paraules del tècnic santcugatenc Pep Mateo, per les decisions arbitrals en contra del seu equip, que ha vist com xiulaven un penal a favor de les locals en el primer minut i es quedava amb una jugadora menys als primers compassos. El conjunt vermell-i-negre se situa a la mitja taula amb una victòria i una derrota.

L'Igualada s'ha imposat per quatre gols a un davant un Patí Hoquei Club Sant Cugat que s'ha vist superat des del primer moment amb un gol de penal molt protestat per les santcugatenques. Aquesta acció i una posterior expulsió ha deixat tocades a les santcugatenques que han vist com les igualadines feien dos gols més abans del descans. En el segon temps, de nou les locals han marcat per sentenciar el matx, malgrat la vermell-i-negre Judith Navarro ha fet el gol de l'honor abans del final.

El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Pep Mateo, es mostra molt crític amb l'actuació arbitral.

Pep Mateo

Ha sigut un atracament. L'àrbitre ha sortit des del primer minut a treure'ns del partit i a fer-nos mal i ho ha aconseguit.

El següent partit de lliga serà a casa contra l'Sfèric Terrassa.