El Patí Hoquei vol créixer a la seva segona temporada a Primera Divisió


  • Comparteix:

El nou Patí Hoquei Club Sant Cugat / Font: Phcsantcugat.com

El nou Patí Hoquei Club Sant Cugat / Font: Phcsantcugat.com

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat vol seguir apropant-se a l'elit de l'hoquei estatal en la seva segona temporada a Primera Divisió, la categoria de plata. Els santcugatencs s'han reforçat enguany amb Xavi Rubio i Bernat Tobías mentre que han perdut Pablo Aguarón, Pol Carulla i Roger Riba, que no podrà competir amb l'equip vermell-i-negre per incompatibilitat horària. El Patí Hoquei debuta aquest cap de setmana a la pista de l'Alcobendas.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat torna a competir a Primera Divisió després d'un any de debut en què els vermell-i-negres van patir un procés d'adaptació en què es van complir tots els tòpics. L'equip, entrenat per Jordi Raga a principi de temporada, va arribar a ser entre els favorits a classificar-se per a la competició de l'equador de la temporada, la Copa del Príncep. Ara bé, la manca d'experiència i, en alguns moments, de determinació va fer que els vermell-i-negres caiessin en una mala dinàmica que va provocar la dimissió de Raga i que l'equip es veiés abocat a la part baixa de la classificació.

Bernat Tobias, que prové del Vic, i Xavier Rubio, que arriba del Sant Feliu, són les incorporacions d'un Patí Hoquei que ja no podrà comptar amb Pablo Aguarón, que ha tornat al Vilafranca, Pol Carulla, retirat, i Roger Riba. En la confecció de la plantilla per aquesta nova temporada es comptava amb Riba, però la manca de compatibilitat horària ha fet impossible la participació de l'espigat jugador. Per suplir-lo, el tècnic Lluís Galbas ha convençut Marco Aguarón perquè torni a les files vermell-i-negres. Un Lluís Galbas que té clar l'objectiu de l'equip, que no és altre que sumar en aquest primer tram de temporada.

Lluís Galbas

M'agradaria que al principi de temporada l'equip creixés i sumés amb tranquil·litat, que no anés amb la pressió de resultats dolents.


Un primer equip que, segons Galbas, ha d'estar a l'alçada del potencial del planter. Respecte les noves incorporacions, l'entrenador afirma que l'adaptació està sent ideal, tant en l'aspecte esportiu com en l'aspecte social.

Lluís Galbas

La integració amb el club està sent perfecte, són gent jove, s'adapten bé i no tenen problemes en acceptar les regles del club.


La pretemporada ha estat exigent per als de Sant Cugat. El balanç pot ser confús, perquè malgrat que el Patí Hoquei ha perdut els set partits que ha disputat, tres han estat contra equips d'Ok Lliga, tres contra seleccions i només un contra un equip de la seva categoria, el Sant Feliu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.