Pérez (Sel. espanyola): 'Fox i Martínez han estat claus amb l'estatal sub 20'


  • Comparteix:

Guillem Pérez al centre de la imatge amb Fox (a la dreta) i Martínez ( a l'esquerra) / Font: Guillem Pérez

Guillem Pérez al centre de la imatge amb Fox (a la dreta) i Martínez ( a l'esquerra) / Font: Guillem Pérez

El segon entrenador de la selecció espanyola sub 20 d'hoquei patins, el santcugatenc Guillem Pérez, destaca l'actuació dels dos santcugatencs de l'equip, Guillem Fox i David Martínez, en el Mundial que ha tingut lloc a Colòmbia. Pérez es mostra orgullós del treball dels seus jugadors tot i que afirma que estan tocats per haver perdut la final (4-1) contra Portugal tot i ser favorits.

El combinat estatal va arribar a la final contra Portugal després de superar Macao, Anglaterra, l'Uruguai, Colòmbia i l'Argentina i sent la gran favorita per al títol, acumulant tres campionats consecutius. Però a la final es va trobar una gran Portugal que va batre la selecció espanyola, un fet que ha deixat bastant tocats els jugadors i el cos tècnic i que veuen com una oportunitat perduda, tal com afirma el segon entrenador, el santcugatenc Guillem Pérez.

Guillem Pérez

Perdre una final és dur i si és d'un Mundial encara més. Quan arribes a la final i ets favorit encara és més difícil la recuperació.


Pérez, en una entrevista a Cugat.cat, ha destacat el bon paper dels dos jugadors santcugatencs de la selecció, el barcelonistes Guillem Fox i David Martínez. Pérez creu que són fonamentals per aquest combinat.

Guillem Pérez

El Guillem Fox té una solidesa increïble i ho ha demostrat sent el millor porter del campionat. En David Martínez és molt bon defensor, té clares les idees. Són molt importants en el grup.


El tècnic santcugatenc continuarà al capdavant del femení de l'Sferic Terrassa i com a segon de Quim Paüls en el combinat estatal sub 20. Precisament l'Sferic Terrassa és el rival del Patí Hoquei Club Sant Cugat aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.