El Patí Hoquei debuta amb triomf a Primera Divisió derrotant l'Alcobendas

Imatge de l'Alcobendas-Patí Hoquei / Font: Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí debuta amb triomf (2-3) a la pista de l'Alcobendas a la jornada inaugural de Primera Divisió. Els santcugatencs han anat per davant en el marcador i només han patit als darrers minuts de matx. Els vermell-i-negres comencen amb victòria en la segona temporada a la categoria després de l'ascens de fa dues temporades.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit disposat a trobar la primera victòria de la temporada i prova d'això han estat els dos gols d'Eloi Gaspar i Xavi Rubio que posaven de cara el partit per als visitants. L'Alcobendas però no ha donat el braç a tòrcer amb facilitat i just abans del descans ha escurçat distàncies i ha posat emoció al partit. A la represa els santcugatencs han seguit buscant insistentment el gol i Bernat ha fet el tercer de falta, tornant a posar un avantatge de dos gols. De nou, els locals han mantingut la fe per lluitar pel partit, però els vermell-i-negres han aconseguit mantenir el resultat i endur-se els primers punts de la temporada.

El tècnic vermell-i-negre, Lluís Galbas, destaca que els ha sortit tota la feina treballada durant la setmana.

Lluis Galbas

Ens ha sortit bé tot el que hem fet aquests dies i hem aconseguit una victòria important.

El proper partit del Patí Hoquei Club Sant Cugat i el primer com a local serà dissabte vinent davant l'Alcoi.