El femení del Junior mostra la seva millor versió i guanya el Club de Campo


  • Comparteix:

El femení del Junior aconsegueix una important victòria (3-1) davant el Club de Campo a la quarta jornada de Divisió d'Honor. Jennifer Plass, Cristina Guinea i Maria Romagosa han estat les golejadores d'un Junior que ha jugat amb molta intensitat durant tot el moment i que se situa a la part alta de la taula superant el fins ara segon classificat.

El Junior femení ha superat un dels candidats al títol en un partit molt seriós de les jugadores de Joan Vidal, que han mostrat una gran intensitat en tot moment. Després d'uns primers de domini inicial madrileny, les santcugatenques s'han posat les piles i el primer gol ha arribat de la mà de Plass després d'una bona jugada de tot l'equip. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans i gairebé a l'inici, Berta Malda ha empatat per al Club de Campo aprofitant un rebot en l'àrea santcugatenca.

Tot i jugar amb una jugadora més per expulsió d'una jugadora del Club de Campo, les santcugatenques han estat molt intenses i els gols han acabat arribant fruit del seu major domini. Primer Cristina Guinea, després d'una bona jugada personal per banda esquerra i finalment Maria Romagosa en un penal còrner, han decantat la balança per al Junior que ha acabat sumant els dos punts i sumant la segon victòria consecutiva, davant un dels equips punters de la competició.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca sobretot l'actitut de les seves jugadores en el camp.

Joan Vidal

Un molt bon partit en l'aspecte de la intensitat, la concentració i la disciplina. Elles tenen talent i en partits com aquest és on s'ha de demostrar. Estic molt content.


La següent setmana les santcugatenques visiten la Reial Societat Tennis de Santander.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.